Detalii, termeni si conditii de utilizare

Despre Cluj este o platforma online de informare bazata pe date distribuite spatial si pe interogare spatiala - o unealta exceptionala cu origini GIS (Sisteme Informatice Geografice).

"Despre Cluj" utilizeaza informatii de tip GIS obtinute din cele mai variate surse: Planul de Urbanism General al Municipiului Cluj-Napoca, Date Demografice de la Institutul National de Statistica, Informatii Satelitare publice (Radar si Multispectrale) de la Agentia Spatiala Europeana si NASA, imagini ortorectificate obtinute cu drona, alte Informatii Publice de la Primaria Cluj-Napoca precum PUZ-uri, Nomenclatorul Stradal, Ghidul Tranzactiilor Imobiliare, etc. informatii publice oferite de Societatile Comerciale sau de Stat (spre exemplu statiile si traseul mijloacelor de transport in comun ale RATC, retelele de bancomate ale bancilor...)
ATENTIE! Datorita varietatii datelor integrate in aplicatie, EGH Cluj-Napoca nu-si asuma in niciun fel responsibilitatea pentru acuratetea datelor afisate pe site.

Alegeti zona de interes in harta disponibila in aplicatie si efectuati analiza zonei. Veti obtine o serie de informatii structurate pe capitole de interes: Demografie si Locuire, Dotari, Informatii Urbanistice si Detalii Economice.

Utilizatorii platformei inteleg si sunt de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar EGH Cluj-Napoca nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la acuratetea si nivelul de integralitate al informatiilor.

Chiar daca aplicatia a fost astfel creata incat sa ofere informatii oarecum similare unui Certificat de Urbanism de principiu, autorii sub nicio forma nu recomanda utilizarea datelor obtinute din interogarea aplicatiei decat pentru informare personala.

SC EGH SRL Cluj-Napoca nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea site-ului DespreCluj.ro

Toate datele prezente pe site-ul DespreCluj.ro sunt proprietatea exclusiva a SC EGH SRL Cluj-Napoca. Exceptie fac: informatiile din studiul Storia.ro, logo-urile si denumirile entitatilor comerciale prezente in harta. De asemeni, anumite simboluri prezente in harta sunt create de icons8.com

Folosirea fara acordul firmei SC EGH SRL Cluj-Napoca a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Harta Cluj-Napoca

© Copyright 2020 EGH-Cluj-Napoca